Количка
Вашата количка е празна!

Условия за ползване

Назад

Всеки потребител, работещ с този сайт, е обвързан с настоящите правила и условия за ползване.
​Всяка оферта, публикувана на сайта, съдържа следната информация за продуктите в нея:
снимка и наименование на продукта, артикулен номер, производител, единична цена, описание.
Заявяването на определен продукт представлява потвърждение на желанието на потребителя да поръча за доставка конкретна стока срещу посочената за нея цена, както и съгласието си с условията за ползване на сайта.

Доставчикът и потребителят приемат, че електронната кореспонденция и изпращането на данни, попълнени от клиента чрез натискане на електронен бутон, са равнозначни на информацията, предавана на хартиен носител.

Доставчикът гарантира, че данните, подадени от потребителя ще се използват единствено за коректно обработване на поръчката и по-добра комуникация.

Спазвайки ЗЗП, доставчикът информира потребителя, че има право да върне заявената стока в рамките на 7 работни дни, считано от датата на покупка /чл.55от ЗЗП/.
Това си право потребителят може да упражни в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който са предадени на куриера от доставчика, не са увредени при транспорта, не са ползвани и не е нарушена тяхната опаковка. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя.

Доставчикът си запазва правото на промени в сайта по отношение на:
оферти, цени, садържание и каквато и да било друга информация и не носи отговорност, ако потребителят черпи такава от кеширана страница.

Потребителите на този сайт нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановените правила за комуникация и да извършват действия, увреждащи интересите на трети лица.

Потребителите нямат право да извършват поръчки от името на друго лице, без неговото съгласие. Доставчикът не носи отговорност за вреди, евентуално причинени при ползване на предоставените услуги.

Потребителите на този сайт нямат право да копират или ползват текстове, картини или части от него.
Нагоре